+30 210 3376700 international calls

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν

Συμμετοχή του Χρηματοοικονομικού Μεσολαβητή Δρ Θεόδωρου Κουτσούμπα  στο Συνέδριο Τραπεζικού και Ασφαλιστικού Δικαίου, το οποίο διοργάνωσε η  Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών Ελλάδος – ELSA Greece στις 13 &14 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Χρηματοοικονομικός Μεσολαβητής Δρ Θεόδωρος Κουτσούμπας ήταν προσκεκλημένος ως ομιλητής  στο Συνέδριο Τραπεζικού και Ασφαλιστικού Δικαίου, το οποίο διοργάνωσε η  Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών Ελλάδος – ELSA Greece την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στην Αθήνα, με την ακαδημαϊκή εποπτεία του Καθηγητή Δημόσιου Οικονομικού Δικαίου του ΕΚΠΑ, κ. Χ. Γκόρτσου.

Ο κ. Κουτσούμπας κατά την ομιλία του, η οποία είχε τίτλο: «Η Διανομή στην Ιδιωτική Ασφάλιση και τα Επενδυτικά Προϊόντα βασισμένα σε Ασφάλιση», ενημέρωσε τους συμμετέχοντες σχετικά με τη Διανομή στην ιδιωτική Ασφάλιση, όπως διαμορφώνεται με το νέο θεσμικό πλαίσιο (Solvency II, IDD, Νόμος 4583/2018), καθώς και το νέο περιβάλλον Διανομής Επενδυτικών Προϊόντων Βασισμένων σε Ασφάλιση.

Το Συνέδριο έλαβε χώρα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και έχει τη στήριξη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.